academy

work21 academy is geen standaard trainingsbureau of leverancier van standaard leermodules. Wij geloven dat een workshop of training goed moet aansluiten en passen in de context van de degene die iets wil leren. Niet alleen mensen, maar ook organisaties zijn verschillend. We willen dan ook zo goed mogelijk aansluiten op uw context om ervoor te zorgen dat u het maximale kunt halen uit een workshop of training.

Bij het ontwikkelen van onze workshops en trainingen hanteren wij daarom altijd een aantal uitgangspunten:

  • leren in de context van het dagelijkse werk en direct toepasbaar
  • social learning: leren van en met elkaar,
  • ook op de werkvloer in kleine stappen, naar grote doelen
  • ondersteund door een toolkit (o.a. Quick Reference Card en diverse werkvormen)
  • inspirerend door het delen van relevante ervaringen en voorbeeldens vanuit de praktijk
  • zowel online als live workshops, webinars en trainingen, afgestemd op uw doel
  • altijd een combinatie van Mens, Organisatie en Technologie.
scrum en flexibel werken

scrum in een digitale ruimte

“Je kunt alleen maar effectief scrummen in een fysieke projectruimte.” In deze workshop leer je dat deze vaak gehoorde stelling geen hout snijdt. Een sterk scrumteam kan zijn fysieke ruimte uitstekend vervangen met een digitale ruimte. In deze workshop leer je het hoe en wat van digitaal scrummen.

Duur 3 uur
Grootte 5-12 personen
Prijs 299 euro
 

samenwerken aan documenten

Digitaal lezen lastig? Digitaal samenwerken ingewikkeld? Volg de workshop ‘Samenwerken aan documenten’ en ervaar hoe je effectief en efficiënt kunt (samen)werken. In deze training leer je de handige kneepjes van Excel en Word en het toepassen ervan in jouw dagelijkse werk.

Duur 2 uur
Grootte 5-12 personen
Prijs 225 euro
 

samenwerken in een digitale samenwerkingsruimte

Ontvang je nog e-mail met bijlagen? Is alle informatie binnen de organisatie versnipperd en ben je uren bezig met het zoeken naar bestaande documenten? De workshop ‘Samenwerken in een digitale samenwerkingsruimte’ biedt handvatten zodat informatie, documenten en kennis op een gestructureerde en slimme manier worden opgeslagen en gedeeld en waar de nadruk ligt op samenwerken!

Duur 2 uur
Grootte 5-12 personen
Prijs 225 euro
 

slim omgaan met e-mail en agenda

Wordt jouw werkdag ook bepaald door e-mail? Zijn afspraken plannen met collega’s tijdrovend en bijna onmogelijk? In deze workshop krijg je praktische handvatten die ervoor zorgen dat je slim om leert gaan met e-mail en agenda. In deze workshops bieden we handigheidjes van Outlook en Agenda en leren we je ook op welke manier je weer in controll bent over je werk.

Duur 2 uur
Grootte 5-12 personen
Prijs 225 euro
 

slim digitaal noteren kun je leren!

Ben je het gesleep en gezoek met papieren aantekeningen zat? Vind je het vervelend dat het uitwerken van notulen zo lang duurt? Tijdens deze workshops geven we je handvaten en tips om je eigen productiviteit en die van je team te verhogen door het gebruik van OneNote.

Duur 2 uur
Grootte 5-12 personen
Prijs 225 euro
 

effectief vergaderen

Wil je ook graag leren hoe je minder en effectiever kunt vergaderen? In deze workshop krijg je praktische handvaten en tips om niet alleen het aantal vergaderingen terug te dringen, maar ook effectiever te vergaderen. We starten op tijd!

Duur 3 uur
Grootte 5 - 12 personen
Prijs 299 euro
 

leidinggeven aan een vitaal team

Hoe creëer je een vitaal team? Wat zijn de ingrediënten hiervoor? En hoe maak je een actieplan voor jouw eigen team om hiermee aan de slag te gaan. In deze workshop krijg je handvaten aangereikt voor het ontwikkelen van een vitaal team.

Duur 4 uur
Grootte 5 - 12 personen
Prijs 350 euro
 

hoe werken wij samen?

Flexibel werken vraagt een andere manier van samenwerken en communiceren. Je ziet elkaar waarschijnlijk niet (meer) elke dag fysiek, maar werkt ook steeds meer op afstand samen. Dit betekent niet alleen plaatsonafhankelijk, maar ook tijdonafhankelijk samenwerken. Welke communicatiemiddelen kun je dan het beste gebruiken, en op welk moment.

Duur 3 uur
Grootte 5 - 12 personen
Prijs 299 euro
 

werk en privé in balans

Flexibel werken maakt dat je altijd, overal en vanaf iedere plek kunt werken. Hoe bewaak je je eigen grenzen? Hoe stel je prioriteiten en hoe zorg je voor een vitale manier van werken. In deze workshop ga je aan de slag op basis van praktische handvaten in relatie tot jouw werk/privé-balans.

Duur 3 uur
Grootte 5 - 12 personen
Prijs 299 euro
 

leidinggeven aan een leeg kantoor

Je bent in je organisatie aan de slag gegaan met het nieuwe werken of je gaat er nog mee beginnen. Maar wat betekent dat nu? Wat vraagt dit van jouw en van collega’s omtrent houding & gedrag? Wat vraagt dit ook van jouw rol als leidinggevende? In deze workshop ga je met elkaar aan de slag met vragen en dilemma’s die spelen bij het werken in een flexibele context.

Duur 4 uur
Grootte 5 - 12 personen
Prijs 350 euro