Office 365 voor zorg

 

de route naar blije zorgverleners

locatie: Microsoft kantoor, Schiphol
datum: 6 september 2017
voor: de zorgprofessional, de ICT-er én de manager/bestuurder

Blije zorgverleners zijn essentieel voor patiënttevredenheid. Dus hoe zet je IT nu zo in dat zorgverleners zich ondersteund voelen en effectiever kunnen zijn in hun kerntaken? Of je organisatie nu werkt met zelfsturende teams of niet, samenwerking is niet weg te denken in de zorg. IT en mobiele devices zijn daarin een handig vehikel.

Specifiek voor zorgorganisaties die aan het begin staan van de invoering van Microsoft Office 365 organiseert e-office op 6 september een programma om handvatten te bieden voor een succesvolle start. Deze Office 365 Take-Off Day vindt plaats bij Microsoft en bestaat uit een inspirerend ochtendprogramma en een praktisch, hands-on middaggedeelte. De middagsessie, een Customer Immersion Experience waarin jezelf aan de knoppen kunt zitten, heeft een beperkt aantal plaatsen en is voor maximaal 2 personen per organisatie.

locatie: Microsoft kantoor, Schiphol
datum: 6 september 2017
voor: de zorgprofessional, de ICT-er én de managers/bestuurder

9.00 uur Ontvangst
9.30 uur Patiënt first! | Peter Kapitein, Patient Advocate bij Inspire2Live.
10.00 uur Office 365 wat is dat? Wat heb je als zorgprofessional nodig? | Harmanna Zoetekouw, consultant e-office
In deze sessie komen verschillende voorbeelden voorbij van de mogelijke inzet van Office 365 voor (ambulante) medewerkers in de zorg.
10.45 uur Hoe maak ik van Office 365 een succes? – Robin Hartlieb, consultant work21
Het invoeren van nieuwe technologie en tools vraagt om ander gedrag. Dat geldt voor elke organisatie maar de zorg kent zo zijn eigen uitdagingen: ”Ik verzorg dagelijks patiënten, ik heb helemaal geen tijd om met systemen bezig te zijn”. e-office en work21 hebben ruime ervaring met hoe je als organisatie zorgt voor blije gebruikers én het behalen van je doelstellingen.
11.45 uur Workspace in a box – de eerste stap – Harmanna Zoetekauw
Onderdeel van een succesvolle start met Office 365 is een herkenbare, drempelloze landingspagina die eindgebruikers in de zorg snel op weg helpt.
12.00 uur Lunch
13.00 uur Customer Immersion Experience (CIE) – Harmanna Zoetekauw
Tijdens deze sessie zit je zelf aan de knoppen van de nieuwste devices om kennis te maken met de productiviteitsoplossingen van Microsoft. Met producten als Office 365, StaffHub, Skype for Business & Microsoft Teams worden scenario’s als slimmer vergaderen, samenwerken aan documenten en handig communiceren tot leven gewekt. Een CIE biedt ruimte aan maximaal 2 personen van een organisatie. Maximaal aantal deelnemers is 10. Natuurlijk is deelname kosteloos en vrijblijvend. Gezien het beperkte aantal plaatsen adviseren we u om snel in te schrijven. We laten dan zo snel mogelijk weten of er nog plaats is.
16.00 uur afronding met hapje en drankje
 Inschrijven?