Office 365 voor onderwijs

Office 365 voor onderwijs Take-Off Day

Specifiek voor onderwijsorganisaties die aan het begin staan van de invoering van Microsoft Office 365 organiseert onderwijspartner e-office op 1 juni een programma om handvatten te bieden voor een succesvolle start. Deze Office 365 Take-Off Day vindt plaats bij Microsoft en bestaat uit een inspirerend ochtendprogramma waarin we best practices delen van scholen die u voorgingen en het laatste nieuws van Microsoft voor het onderwijs.

Het programma voor de middag is inmiddels vol. Heb je wel belangstelling hiervoor, geef dat dan even aan bij inschrijving, dan zetten we je op de wachtlijst

locatie: Microsoft kantoor, Schiphol
datum: 1 juni 2017
voor: IT verantwoordelijken en leidinggevenden binnen onderwijsorganisaties

9.00 uur ontvangst
9.30 uur Praktische introductie Office 365
10.00 uur Waarom Office 365? Best practices uit het onderwijs – Wilko van Deursen, e-office
In deze sessie komen verschillende voorbeelden voorbij van de inzet van Office 365 in- en buiten de klas. Met praktische aandachtspunten voor techniek en organisatie.
10.45 uur Hoe maak ik van Office 365 een succes? – Robin Hartlieb, work21
Het invoeren van nieuwe technologie en tools vraagt om ander gedrag. Dat geldt voor elke organisatie maar het onderwijs kent zo zijn eigen uitdagingen:”Ik sta dagelijks voor de klas, ik heb helemaal geen tijd om met systemen bezig te zijn”. e-office en work21 hebben ruime ervaring met hoe je als organisatie zorgt voor blije gebruikers én het behalen van je doelstellingen.
11.30 uur Workspace in a box – de eerste stap – Harmanna Zoetekouw
Onderdeel van een succesvolle start met Office 365 is een herkenbare, drempelloze landingspagina die eindgebruikers in het onderwijs snel op weg helpt.
12.00 uur lunch
13.00 uur Customer Immersion Experience (CIE) – Harmanna en Robin
Tijdens deze sessie zit je zelf aan de knoppen van de nieuwste devices om kennis te maken met de productiviteitsoplossingen van Microsoft. Met producten als Office 365, SharePoint, Skype for Business en Microsoft Classroom worden scenario’s als slimmer vergaderen, samenwerken aan documenten en handig communiceren tot leven gewekt. Een CIE biedt ruimte aan maximaal 2 personen van een organisatie. Maximaal aantal deelnemers is 10. Natuurlijk is deelname kosteloos en vrijblijvend.Gezien het beperkte aantal plaatsen adviseren we u om snel in te schrijven. We laten dan zo snel mogelijk weten of er nog plaats is.
16.30 uur afronding met hapje en drankje

Inschrijven